+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

De passie

Ons verhaal

De persoon achter TVZ Catering is Thomas van Zelst, gespecialiseerd kok en IT ondernemer. Thomas is een groot fanaat van koken en het werken met verse producten. De grens opzoeken qua mogelijkheden in het koksvak is een van zijn passies. Outside de box denken, de persoonlijke aanpak in combinatie met met oog voor detail maakt het wat TVZ Catering onderscheid ten op zichtte van andere cateraars.

Thomas volgde de hotelschool in Amsterdam tot gespecialiseerd kok en heeft in keukens gewerkt zoals restaurant Le Garagerestaurant ‘d’vijff Vlieghenrestaurant Excelsior – hotel de l’Europe en restaurant het Veerhuys. Eenmaal klaar met deze studie besloot Thomas door te gaan met een studie Economie aan de Hoge Economische School te Amsterdam en startte zijn IT bedrijf Krater Ontwikkeling. Later daarop volgend startte hij catering bedrijf TVZ Catering.

Tot op de dag van vandaag werkt TVZ Catering met veel liefde voor de klant en gaat altijd voor het beste resultaat. Wij vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0627000103 of u kunt ons een bericht sturen via ons contact formulier.

IMG_2466over ons