+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Freelance kok

Bent u op zoek naar een freelance kok?

freelance-kok

Freelance kok

Even voorstellen: Mijn naam is Thomas van Zelst en u kunt mij naast cateringen ook inhuren als freelance kok. Ik heb een opleiding op de hotelschool in Amsterdam tot gespecialiseerd kok gevolgd en ik heb onder andere in keukens gewerkt zoals restaurant Le Garagerestaurant ‘d’vijff Vlieghenrestaurant Excelsior – hotel de l’Europe en restaurant het Veerhuys.

Als freelance kok werk ik vaak voor a la carte restaurants, catering bedrijven, bedrijfsrestaurants. Het mooie aan freelance kok zijn is dat ik elke keer weer in nieuwe situaties kom waar ik veel van leer.  Het werken met mooie producten en gerechten is een hobby en doe ik met veel passie. Vaak vang ik extra drukte op of val ik in voor een kok die is weggevallen, ik ben zeer flexibel met tijden en afspraken dus neem gerust contact op.

Mij inhuren als freelance kok kan voor een kortere of langere termijn, als u contact met mij opneemt kunnen wij dit bespreken / afspraken over maken. U kunt mij bereiken via 0627000103 of stuurt u mij een bericht via het contact formulier.

Ik ben in het bezit van een VAR verklaring en een KVK. Ik kan u deze papieren opsturen als het nodig is.

Een freelance kok met een aantrekkelijk uurtarief.

Het koken is een echte hobby en ik doe het met veel plezier. Daarom bied ik mijzelf aan als freelance kok tegen een aantrekkelijk uurtarief. Ik hanteer een uurtarief waar grotendeels van de freelance koks boven zitten. Wil u meer informatie over het inhuren van mij als freelance kok? Bel mij direct op 0627000103.

Ik hoor graag van u! Ook als u alleen een vraag heeft.

Culinaire groet,

Thomas van Zelst - Freelance kok

freelance-kok-4freelance-kok-1 freelance-kok-2 IMG_2845