+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Catering Muiden

TVZ Catering Muiden, oog voor detail en smaak zijn onze speerpunten

Catering-muiden

Catering Muiden

TVZ Catering Muiden kan u helpen bij het verzorgen van een evenement of diner. Wij kunnen onderandere het volgende aanbieden: walking dinner, buffet, borrel met hapjes, private dining of een kookworkshop. Ook kunnen wij de aankleding en locatie verzorgen inclusief drank en bediening. Over het algemeen kunnen wij voor iedere wens een passend aanbod maken.

Het team van TVZ Catering Muiden staat voor een nette en professionele behandeling van de gast met het oog op niet te informeel. Het team heeft oog voor detail en serveert u met veel passie en professionaliteit het eten en drinken. Uw gasten zijn het middelpunt en zullen de middag of avond beleven als prettig en ontspannen.

Koken doen wij altijd en uitsluitend met verse ingrediënten/producten, hierbij selecteren wij uiteraard met zorg onze producten. Wij werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten om zo rekening te houden met de natuur en onze gast. Tevens werken wij zoveel mogelijk met plaatselijke ondernemers om elkaar zodoende te helpen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die TVZ Catering Muiden aanbiedt of brainstormen over een leuk idee? Wij komen graag bij u langs om uw voorkeuren door te nemen zodat wij en passende aanbieding kunnen doen.

Bekijk hier een aantal van onze catering mogelijkheden. Doormiddel van het plaatje aan te klikken komt u op de desbetreffende pagina.

catering-muiden-3 catering-muiden-4 Catering-muiden-buffet catering-muiden-2

 

Heeft u interesse? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

TVZ Catering Muiden inhuren voor een cateringpartij?

Vele klanten in Bussum hebben al gebruik gemaakt van de catering mogelijkheden die TVZ Catering Muiden bied. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier of u kunt bellen met 0627000103. Als u een catering service niet op onze website ziet staan kunt altijd contact opnemen of het mogelijk is.

U ontvangt van ons altijd vrijblijvend een offerte.

Wij zien graag uw reactie tegemoet.

Met culinaire groet,

Het team van TVZ Catering Muiden