+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Catering Huizen

Wij verzorgen catering in Huizen en omstreken

Catering-Huizen

Catering Huizen

Heeft u een catering in Huizen zoals een feestje, receptie, filmset of een andere gelegenheid waarvoor u op zoek bent naar een partij die de catering kan verzorgen? TVZ Catering Huizen neemt de zorgen uit handen en verzorgt graag de middag / avond voor u! Wij houden van lekker Bourgondisch eten, koken met verse ingrediënten en dat bieden wij aan op verschillende manieren tegen een betaalbare prijs aan. Ook een lunch behoort tot de mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekker buffet.

Dagelijks verzorgen wij in de regio van Huizen catering service op niveau. Persoonlijke aandacht mag daar absoluut niet aan ontbreken. Wanneer u buffetten, private dining, walking dinner bij ons besteld bespreken wij alles met u door, zodat er niks verkeerd kan gaan.

TVZ Catering Huizen biedt een brede keuze aan cateringservices aan. U kunt bij TVZ Catering Huizen terecht voor een buffet, walking dinner, private dining, paella party, events en workshops! Bent u gevestigd in Huizen en/of omstreken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier onze catering mogelijkheden:

Catering-Huizen-buffetcatering-Huizen-4catering-Huizen-3catering-Huizen-2

Heeft u interesse? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Catering Huizen

Vele bedrijven en particulieren in Huizen en omstreken hebben al genoten van onze catering service. Ziet u hierboven niet de catering service die u zoekt? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel ons op 0627000103. U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte.

Wij horen graag van u!

Culinaire groet,

Team TVZ Catering Huizen