+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Catering Hilversum

Wij verzorgen catering in Hilversum en omstreken

Catering-Hilversum

Catering Hilversum

Heeft u een catering in Hilversum? Heeft u een feestje, receptie, filmset of een andere gelegenheid waarvoor u op zoek bent naar een partij die de catering kan verzorgen? TVZ Catering Hilversum neemt de zorgen uit handen en verzorgt graag de middag / avond voor u! Wij houden van lekker Bourgondisch eten, koken met verse ingrediënten en dat bieden wij aan op verschillende manieren tegen een betaalbare prijs aan. Ook een lunch behoort tot de mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekker buffet.

Dagelijks verzorgen wij in de regio van Hilversum catering service op niveau. Persoonlijke aandacht mag daar absoluut niet aan ontbreken. Wanneer u buffetten, private dining, walking dinner bij ons besteld bespreken wij alles met u door, zodat er niks verkeerd kan gaan.

TVZ Catering Hilversum biedt een brede keuze aan cateringservices aan. U kunt bij TVZ Catering Hilversum terecht voor een buffet, walking dinner, private dining, paella party, events en workshops! Bent u gevestigd in Hilversum en/of omstreken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier onze catering mogelijkheden:

Catering-hilversum-buffetcatering-hilversum-4catering-hilversum-3catering-hilversum-2

Heeft u interesse? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Catering Hilversum

Vele bedrijven en particulieren in Hilversum en omstreken hebben al genoten van onze catering service. Ziet u hierboven niet de catering service die u zoekt? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel ons op 0627000103. U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte.

Wij horen graag van u!

Culinaire groet,

Team TVZ Catering Hilversum