+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Catering Haarlem

Wij verzorgen partyservice en catering in Haarlem en omstreken

Catering-Haarlem

Catering Haarlem

Heeft u een catering in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u een feestje, receptie of een andere gelegenheid waarvoor u op zoek bent naar een partij die de catering kan organiseren? TVZ Catering Haarlem neemt de zorgen uit handen en verzorgt graag de avond voor u! Wij houden van lekker Bourgondisch eten, koken met verse ingrediënten en dat bieden wij aan op verschillende manieren tegen een betaalbare prijs aan.

Dagelijks verzorgen wij in de regio van Haarlem catering service op niveau. Persoonlijke aandacht mag daar absoluut niet aan ontbreken. Wanneer u buffetten, private dining, walking dinner bij ons besteld bespreken wij alles met u door, zodat er niks verkeerd kan gaan.

TVZ Catering Haarlem biedt een brede keuze aan cateringservices aan. U kunt bij TVZ Catering Haarlem terecht voor een buffet, walking dinner, private dining, paella party, events en workshops! Bent u gevestigd in Haarlem en/of omstreken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier onze catering mogelijkheden:

Catering-haarlem-buffetcatering-haarlem-4catering-haarlem-3catering-haarlem-2

Heeft u interesse? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Catering Haarlem

Vele bedrijven en particulieren in Haarlem en Heemstede hebben al genoten van onze catering service. Ziet u hierboven niet de catering service die u zoekt? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel ons op 0627000103. U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte.

Wij horen graag van u!

Culinaire groet,

Team TVZ Catering Haarlem