+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Catering Diemen

Wij verzorgen catering in Diemen en omstreken

Catering-diemen

Catering Diemen

Dagelijks verzorgen wij catering service op niveau in de buurt van Diemen en omstreken. Heeft u een catering in Diemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u een feestje, receptie of een andere gelegenheid 
waarvoor u op zoek bent naar een partij die de catering kan organiseren? TVZ Catering Diemen neemt de zorgen uit handen en verzorgt graag de avond voor u! Wij houden van lekker Bourgondisch eten, koken met verse ingrediënten en dat bieden wij aan op verschillende manieren tegen een betaalbare prijs aan.

TVZ Catering biedt een brede keuze aan cateringservices aan. U kunt bij TVZ Catering Diemen terecht voor een buffet, walking dinner, private dining, paella party, events en workshops! Bent u gevestigd in Diemen en/of omstreken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier onze catering mogelijkheden:

Catering-diemen-buffetcatering-diemen-4catering-diemen-3catering-diemen-2

Heeft u interesse? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Catering Diemen

Vele bedrijven en particulieren in Diemen hebben al genoten van onze catering service. Ziet u hierboven niet de catering service die u zoekt? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel ons op 0627000103. U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte.

Wij horen graag van u!

Culinaire groet,

Team TVZ Catering