+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Catering Bussum

TVZ Catering Bussum verzorgd uw catering op locatie

Catering Bussum

Catering Bussum

Het team van TVZ Catering Bussum streeft altijd naar het beste resultaat voor de gast. Wij kunnen voor u het culinaire gedeelte verzorgen,tevens kunnen koks en bediening op locatie verzorgen. Ook het verzorgen van de aankleding is voor TVZ Catering Bussum geen enkel probleem. Met veel plezier creëren wij een totaal plaatje voor u die bij uw wensen past.

TVZ Catering Bussum is onder andere gespecialiseerd in buffetten, walking dinner, private dining, kookworkshops op locatie, paella feesten, events en nog veel meer. Dus bent u bezig met het organiseren van een feest of evenement? Wij denkenen graag met u mee! Wij nemen u graag de zorgen uit handen voor zover mogelijk is.

Wij houden van Bourgondisch eten op een verfijnde manier, alles wat uit de keuken komt bij TVZ Catering zal een eigen draai hebben. Uiteraard koken wij altijd met verse ingrediënten. Kortom u zult trots zijn op het eten dat gepresenteerd word op uw evenement.

TVZ Catering Bussum biedt een brede keuze aan cateringservices aan. Bent u gevestigd in Bussum en/of omstreken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van dit gesprek kunnen wij u een passende aanbieding doen.

Bekijk hier een aantal van onze catering mogelijkheden. Als u op het plaatje klikt gaat u naar de pagina waar mee informatie staat over de catering service.

catering-bussum-3 catering-Bussum-2 Catering-bussum-buffet catering-bussum-4

Heeft u interesse? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

TVZ Catering Bussum ook voor uw bedrijf inhuren?

Vele klanten in Bussum hebben al gebruik gemaakt van de catering mogelijkheden die TVZ Catering Bussum bied. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier of u kunt bellen met 0627000103. Als u een catering service niet op onze website ziet staan kunt altijd contact opnemen of het mogelijk is.

U ontvangt van ons altijd vrijblijvend een offerte.

Wij zien graag uw reactie tegemoet.

Met culinaire groet,

Het team van TVZ Catering Bussum