+31 (0)6 270 001 03Offerte aanvragen

Catering Almere

Wij verzorgen graag uw catering in Almere

Catering-Almere

Catering Almere

TVZ Catering Almere is gespecialiseerd in het verzorgen van catering op locatie. Wij staan u graag bij met bijvoorbeeld een walking dinner, buffet, borrel of een private dining. Wij kunnen voor u het complete plaatje verzorgen, hierbij denkend aan bediening, drank, eten en aankleding van de locatie.

Koken doen wij met veel passie en altijd met verse producten, met trots presenteert u het eten van TVZ Catering Almere. Over het algemeen kunnen wij voor iedere wens een passend aanbod maken.

Het team van TVZ Catering Almere staat voor een nette en professionele behandeling van de gast met het oog op niet te informeel. De gasten zullen zich op hun gemak voelen en zullen de sfeer beleven als prettig.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die TVZ Catering Almere aanbiedt of brainstormen over een leuk idee? Wij komen graag bij u langs om uw voorkeuren door te nemen zodat wij en passende aanbieding kunnen doen.

Bekijk hier onze catering mogelijkheden:

catering-almere-3Catering-almere-buffetcatering-almere-4 catering-almere-2

Heeft u interesse? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Catering in Almere

Vele klanten in Almere hebben al gebruik gemaakt van de catering mogelijkheden die TVZ Catering Almere bied. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier of u kunt bellen met 0627000103. Als u een catering service niet op onze website ziet staan kunt altijd contact opnemen of het mogelijk is.

U ontvangt van ons altijd vrijblijvend een offerte.

Wij zien graag uw reactie tegemoet.

Met culinaire groet,

Het team van TVZ Catering Almere